Mobilier Printat

Modelele de mobilier au un design de bun gust cu forme speciale pentru fiecare produs cat si piese printate cu imagini. In functie de dorintele dumneavoastra, modelele de mobiler pot fi printate pe pal, mdf sau sticla. Printul direct pe material poate fi facut direct pe piesele de mobilier: bucatari, paturi,  dressing-uri, dulapuri, noptiere, etc.
Imaginile printate au o coloristica deosebita, sunt rezistente la trafic si la curatat cu diverse produse din comert.

Vreti un mobilier cu adevarat unic, in culori de dumneavoastra alese, sau, mai mult, doriti ca dulapul din dormitor sa iasa complet din obisnuit printr-un fototapet cu un peisaj luxuriant?! Aveti un mobilier mai vechi, dar cat se poate de functionabil si doriti sa ii schimbati aspectul cu costuri minime si cu un efort cat mai mic?! Vreti o solutie pentru a va reinventa apartamentul oricat de des doriti dar fara a scoate din buzunare sume mari?! Da, totul se poate! Exista, mai nou, conceputul de mobilier printat. Sunt firme care va ofera posibilitatea sa va alegeti dintr-un catalog printul dorit, urmand ca ele sa realizeze fofotapetul comandat pe dimensiunile dorite. Usor de aplicat, el se poate realiza din bucati mai mici sau mai mari si este prevazut cu perforatii mici care permit eliminarea adezivului.

BUCATARIE MDF INFOLIAT LUCIOS

BUCATARIE MDF VOPSIT SI PRINTAT

Ai Nevoie De Mobilier Printat La Comanda?

Mobilier Printat

Autocolant mobila

Intotdeauna avem nevoie de solutii rapide, practice, usor de aplicat si care nici sa nu ne coste foarte mult! Astfel, pentru a reconditiona mobilierul care, desi este cat se poate de functional, nu mai arata ca atunci cand era nou, exista posibilitatea de a folosi autocolantul de mobila!

Special conceput pentru a se putea lipi pe pal, mdf sau furnir, in cele mai diverse culori si combinatii de culori, autocolantul pentru mobila este solutia perfecta pentru un nou inceput! Mobilierul se va schimba complet! Mai mult, puteti apela la el oricat de des doriti sa schimbati ambientul casei. E ca si cum v-ati remobila casa cu un minim de investitii!

Autocolant perete

Autocolantul de perete iese cu mult din aria tapetelor obisnuite. El se poate aplica pe un perete complet, sau doar pe o zona restransa, creand efecte incredibile! Astfel, un perete banal, alb, cu un autocolant cu un mac rosu, poate deveni unul care sa ia ochii! Pe langa rolul artistic si decorativ pe care il au, autocolantele de perete vin si cu avantajul ca protejeaza zona pe care sunt aplicate.

Astfel, ele sunt foarte utile si recomandate in spatele scaunelor de la birouri unde peretele se murdareste foarte usor, in camerele de copii in dreptul intrerupatoarelor sau a altor zone de pe pereti care sunt mai des la indemana copiilor si care se murdaresc repede.

Mobilier Printat