Riflaje la comanda, pentru o casa cu un design unic si atragator

Iti doresti sa oferi casei tale designuri unice cu ajutorul unor materiale de calitate si durabile? Programeaza o discutie cu echipa SYG MOB pentru a realiza planul ideal pentru casa ta cu riflaje la comanda. Utilizarea riflajelor ofera oricarei locuinte un aspect modern, oferind posibilitatea de a fi folosite in numeroase scopuri.

Daca esti in cautarea unor modalitati moderne si frumoase de personalizare pentru peretii casei, apeleaza la riflaje din lemn la comanda din care se pot obtine o multime de modele.

SYG MOB iti pune la dispozitie atat materialele necesare pentru noul tau proiect pentru acasa, cat si o echipa dedicata ce te va putea indruma in timpul procesului de constructie.

Riflaje la comanda

Comanda riflaje pentru pereti despartitori de la SYG MOB si bucura-te de o casa moderna!

De ce sa apelezi la SYG MOB pentru riflaje la comanda

Avem o experienta indelungata in realizarea de obiecte de mobilier pentru dormitor, bucatarie, baie, hol si living, dar si pentru sedii de companii

Realizam pereti despartitori si decorativi din riflaje la comanda cu un design unic si modern, pentru a se incadra perfect in casa ta

In Bucuresti si in orasele vecine beneficiezi de livrare si montaj gratuite

Poti opta pentru orice tip de riflaje la comanda ai nevoie, noi le vom personaliza asa cum iti doresti

Oferim un termen de doar 20 de zile pentru a finaliza obiectele de mobilier pe care le doresti

Toate produsele realizate de noi beneficiaza de doi ani garantie

Apeleaza la serviciile SYG MOB de realizare si instalare riflaje la comanda si beneficiaza de trasport gratuit in Bucuresti si in orasele din apropiere!

Ce poti obtine din riflaje din lemn la comanda

Untilizarea unor riflaje pentru perete poate avea mai multe scopuri pentru casa ta, in functie de nevoi. Un riflaj de calitate, realizat optim, va transforma cu totul designul incaperii si o va moderniza.

Riflaje decorative

Cu ajutorul unor riflaje atent confectionate, ai posibilitatea de a crea elemente decorative pentru casa ta. Acestea iti ofera posbilitatea de a le completa cu leduri pe toata lungimea, rezultatul final fiind unul spectaculos, util si modern. 

Tot mai multe persoane apeleaza la acest truc pentru a-i oferi casei unicitate si pentru a o personaliza. 

Riflajele din lemn pot fi amplasate atat pe perete, cat si in mijlocul camerei, atasat de podea si tavan pentru sustinere. Iti ofera posibilitati nelimitate de design si sunt un artificiu care va schimba complet aspectul camerei.

Utilizarea acestora in spatele si deasupra patului va oferi dormitorului un aer elegant si futurist.

Daca ai nevoie de ajutor in alegerea variantei optime de design pentru riflaje la comanda, echipa noastra te va indruma in directia celor mai bune alegeri de decorare a casei tale, tinand cont de preferintele tale, dar si de dimensiunea si stilul camerelor. 

Riflaje la comanda
Riflaje la comanda

Riflaje din lemn pentru perete despartitor

Daca ai camere deschise, insa nu iti doresti sa le inchizi cu un perete, ci doar sa le delimitezi cu un accesoriu, apeleaza la riflaje pentru perete despartitor.

Poti alege distanta, modelul si locul de amplasare ale acestora, oferindu-le si o alta utilitate pe langa designul unic. 

Creeaza cu riflaje la comanda modele unice pentru locuinta ta si construieste in cel mai scurt timp pereti despartitori pentru casele open space!

Ce sunt riflajele din lemn

Riflajele sunt bucati de lemn de diferite marimi amplasate paralel, pe care le poti utiliza in scopul de a decora sau a compartimenta diferite spatii rezidentiale sau comerciale. Acestea au scopul de a oferi un aspect placut inceparii, fara a o incarca.

Ba mai mult, le poti utiliza si pentru a separa intr-un mod modern camerele. Sunt varianta noua si imbunatatita a vechilor lambriuri, oferindu-le persoanelor posibilitatea de a le monta mult mai usor. 

Bucatile de riflaje pot fi montate pe verticala sau pe orizontala, in functie de designul pe care il doresti sau in functie de nevoile tale pentru incaperea in care urmaza sa fie instalate. 

Riflajele pe verticala vor face camera sa para mai inalta, in timp ce montarea unor riflaje pe perete pe orizontala va face incaperea sa para mai lata. 

Impreuna cu echipa noastra specializata, ia in calcul acest aspect atunci cand incepi proiectul de montare al riflajelor. 

Riflaje la comanda
Riflaje la comanda

Cum se monteaza riflajele la comanda

Daca apelezi la o echipa specializata in design interior si montare riflaje din lemn pe perete, nu trebuie sa iti mai faci griji in legatura cu nimic.

Compania se va ocupa de intregul proces rapid si sigur. Insa, ai posibilitatea de a comanda direct de pe site bucati de filaje de lemn gata pentru instalare, in cazul in care preferi sa le montezi singur.

Comunica-ne dimensiunile personalizate pentru incaperea in care iti doresti sa montezi riflajele si noi le vom trimite gata facute pentru ca tu sa le instalezi in cel mai scurt timp. 

Acorda multa atentie masuratorilor pentru a te asigura ca rezultatul final este ceea ce iti doresti si ca nu gresesti dimensiunile in momentul plasarii comenzii. 

Comanda riflaje din lemn la comanda de la SYG MOB si schimba complet aspectul casei sau al sediului companiei tale!

Ce trebuie sa iei in calcul cand montezi riflaje pe perete?

Daca iti doresti sa montezi chiar tu riflajele, cel mai important aspect pe care trebuie sa il iei in calcul este asigurarea ca peretele pe care urmeaza sa fie instalate este perfect drept.

Altfel, aspectul va fi unul inestetic si ele isi vor pierde din rezistenta. 

Executam montare riflaj din lemn la comanda

Apeleaza la serviciile de creare si montare de riflaje la comanda oferite de SYG MOB. Ne vom asigura ca cerintele tale sunt respectate si ca te vei bucura de rezultatele optime cu noile tale riflaje din lemn, indiferent de designul pe care il alegi.

Iti oferim si consultanta cu privire la cele mai bune variante pentru casa ta, vom lua masuratorile necesare si iti vom livra si monta riflajele din comanda in cel mai scurt timp. 

Apeleaza la o echipa specializata in realizare si montaj riflaje din lemn si bucura-te de rezultatele dorite in cel mai scurt timp!

Contacteaza-ne pentru riflaje la comanda

Pentru a plasa o comanda personalizata pentru orice tipuri de riflaje la comanda, fie ca sunt riflaje din lemn, riflaje perete despartitor, riflaje decorative, ne poti contacta la numerele de telefon 0723 700 080 sau 0769 806 944. Daca preferi sa comunicam in scris, adresele de email pe care ne poti scrie sunt office@sygmob.ro si sygmob@yahoo.com

Sediul SYG MOB se afla pe Strada Heliade Intre Vii 3-5, Bucuresti 023383, Romania si ne putem vedea si acolo. Suna-ne si hai sa staibilim o intalnire pentru a gasi varianta optima de riflaje la comanda pentru casa sau sediul companiei tale.