Placari MDF la comanda

MDF-ul este unul din cele mai utilizate materiale de constructii pentru case. Daca iti doresti sa te bucuri de un aspect estetic al locuintei tale, apeleaza la placari MDF la comanda. 

SYG MOB iti ofera servicii de placari MDF la comanda, pe orice dimensiuni

Te ajutam sa ai parte de designuri unice pentru pereti asa cum ai visat intotdeauna.

Indiferent de modelul pe care il preferi, tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici designul si de care ai nevoie. 

Placari MDF la comanda

Contacteaza-ne pentru placari MDF la comanda, personalizate in fuctie de preferintele tale!

Ce este MDF

MDF-ul este un material utilizat in realizare de fronturi pentru mobilier si pereti decorativi. Acesta este creat din resturi de lemn tocate marunt si presate impreuna. Datorita acestui proces, materialul este unul care ofera o multime de posibilitati in ceea ce priveste modelele si designul pe toata suprafata placilor. Astfel ca, modele pe care ti le doresti pot fi realizate cu usurinta daca apelezi la o echipa specializata recum SYG MOB.

Fiind intr-o competitie permananta cu palul, datorita faptului ca MDF-ul ofera mai multe posibilitati de creatie, acesta poate fi mai costisitor. MDF-ul este recomandat pentru fronturi de mobilier si pereti, insa nu si pentru blaturi sau alte obiecte ce trebuie sa sustina o greutate mare, deoarece se poate indoi usor. 

Placari MDF la comanda

De ce sa apelezi la SYG MOB pentru placari MDF la comanda

Realizam pereti decorativi pentru case si spatii comerciale

Dispunem de o gama larga de materiale de constructii din care poti alege

Oferim consultanta in privinta designului peretilor tai

Vei beneficia de doi ani garantie la orice achizitie

Daca locuiesti in Bucuresti sau in apropiere, transportul este gratuit

In functie de cantitatea comandata si complexitatea designului, timpul de realizare poate ajunge la 20 de zile

Realizam placari MDF la comanda in orice model

Apeleaza la serviciile SYG MOB pentru placari MDF in orice model si beneficiaza de consultanta oferita de echipa noastra!

Tipuri de placari MDF la comanda

Deoarece MDF-ul este un material care permite crearea unui numar vast de modele si stiluri, te poti bucura de un design al casei la care ai visat intotdeauna. Fie ca iti doresti un design simplu, colorat sau cu modele unice, posibilitatile sunt aproape nelimitate. Iata cateva tipuri de placari fronturi MDF pentru care poti opta.

MDF Mat

Placarile din MDF mat sunt foarte utilizate in locuinte.

Acestea ofera un aspect curat si simplu, avand posibilitatea sa alegi dintr-o varietate de modele.

Astfel, daca vrei sa te bucuri de placari MDF mat pentru peretii dormitorului sau livingului, apeleaza la SYG MOB si plaseaza o comanda personalizata.

Placari MDF la comanda
Placari MDF la comanda

MDF Lucios

Poti opta pentru placari MDF la comanda cu nivelul de luciul pe il doresti.

Prin procesul de melaminare, vopsire sau infoliere, ai posibilitatea de le oferi obiectelor de mobilier luciul perfect.

Plaseaza o comanda personalizata la SYG MOB si noi ne vom asigura ca te bucuri de rezultatele optime pentru nevoile tale.

Alege placari MDF la comanda realizate de echipa SYG MOB si bucura-te de doi ani de garantie la orice achizitie si de transport gratuit in Bucuresti!

MDF Infoliat

Acest model de MDF pentru care poti opta presupune infolierea placii cu o folie de PVC atasata cu ajutorul unui adeziv special.

Avantajul infolierii este ca ofera atat posibilitatea de a crea modele lucioase si mate, cat si utilizarea oricaror culori sau designuri cu imprimeuri.

Atfel, poti opta pentru modelele preferate pentru orice incapere.

Placari MDF la comanda

Alege modelul de fronturi din MDF perfect pentru mobila ta si plaseaza o comanda personalizata pe SYG MOB!

Dimensiuni placari MDF la comanda

Deoarece MDF-ul este un material care permite crearea unui numar vast de modele si stiluri, te poti bucura de un design al casei la care ai visat intotdeauna. Fie ca iti doresti un design simplu, colorat sau cu modele unice, posibilitatile sunt aproape nelimitate. Iata cateva tipuri de placari fronturi MDF pentru care poti opta.

Placari MDF la comanda

Executam placari MDF la comanda

SYG MOB iti ofera posibilitatea de a realiza placari MDF la comanda, complet personalizate pentru nevoile tale. De asemenea, iti punem la dispozitie o echipa specializata care poate sa ofere consultatii privind designul si dimensiunile optime pentru fiecare camera. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi comanda cu fiecare obiect de mobilier pe care il doresti si noi ne vom ocupa de restul. 

In functie de complexitatea mobilei si de cantitatea comandata, termenul maxim de livrare este de 20 de zile. Daca locuiesti in Bucuresti sau in orasele vecine, transportul si montajul mobilierului sunt gratuite. Ba mai mult, iti oferim o garantie de 2 ani pentru orice achizitie.

Alege SYG MOB pentru placari MDF la comanda pentru noul tau mobilier si bucura-te de un design modern si rezultate optime!

Fronturi MDF la comanda

Daca iti doresti fronturi MDF pentru bucataria ta, comunica-ne designul culorile si preferintele pe care le ai privind vopsirea sau infolierea.

Te putem ajuta sa ai parte de mobila pe care ti-o doresti, indiferent de model.

Daca nu cunosti bine procesul si variantele de fronturi din care poti alege, iti stam la dispozitie pentru orice intrebare.

Contacteaza-ne in legatura cu placari MDF la comanda si beneficiaza de consultanta cu experti in domeniu!

Contacteaza-ne pentru placari MDF la comanda

Daca ai nevoie de o echipa care ofera servicii de placari MDF la comanda, apeleaza la SYG MOB. Ne vom asigura ca te vei bucura de rezultatele dorite in cel mai scurt timp. Planifica o consultatie cu echipa specializata in design interior si alege impreuna cu noi materialele si dimensiunile potrivite pentru obiectele de mobilier de care ai nevoie. 

Ne poti contacta la numerele de telefon  0723 700 080 sau 0769 806 944 sau ne poti scrie la adresele de email  office@sygmob.ro si sygmob@yahoo.com. Sediul companiei SYG MOB se afla pe Strada Heliade Intre Vii 3-5, Bucuresti 023383, Romania. 

Te asteptam cu oferte de nerefuzat pentru a crea impreuna casa la care ai visat intotdeauna. SYG MOB pune la dispozitie servicii de realizare mobilier pe comanda pentru bucatarie, baie, dormitor, living, hol sau spatii comerciale. Dispunem de o gama larga de materiale din care poti alege pentru a te bucura de mobila pe care ti-o doresti.