Mobila la comanda – noutati si mondenitati


Ati achizitionat de curand un apartament si urmeaza sa il mobilati? Acesta este un moment plin de entuziasm si incantare pentru cei mai multi dintre noi! El marcheaza un nou inceput, o noua etapa de viata si poate chiar un nou stil de viata.

De aceea nu veti lasa nimic la voia intamplarii si veti cauta sa alegeti tot ce este mai potrivit si mai frumos pentru locul in care urmeaza sa locuiti si pe care il doriti cat mai confortabil si armonios.

mobila living

 

Puteti alege din mobila existenta in magazine, iar oferta este cat se poate de variata si diversificata, sau puteti sa optati pentru un mobilier realizat la comanda, care sa se incadreze perfect in spatiul disponibil si sa fie exact ceea ce va doriti!

Desigur, mai este si varianta a treia, cea in care apelati la ambele solutii, achizitionand atat din magazine obiectele de mobilier care corespund cerintelor dumneavoastra, cat si comandand obiecte de mobilier.

In general, toate magazinele de mobila pun la dispozitia clientilor un designer consultant care sa indrume clientii si, mai mult, lucreaza cu firme producatoare de mobila si pot prelua comenzi de mobilier personalizat dupa cerintele si specificatiile clientilor.

Deloc de neglijat este posibilitatea de a discuta si a va consulta cu un designer de interior. El va va putea indruma in procesul de mobilare si decorare a apartamentului, tinand cont nu numai de tendintele moderne, ci si de oportunitatile pe care apartamentul dumneavoastra le ofera in functie de dimensiuni, nise, grinde, pozitionare usi si camere.

Noutati si mondenitati in domeniul mobilierului la comanda

Chiar daca aveti un apartament micut, sa stiti ca daca il veti mobila intr-un mod istet, il puteti transforma usor intr-un camin placut, modern si confortabil. Mai mult, mobilat si decorat corespunzator, el chiar poate parea mai mare!

exemplu de mobila la comanda pentru living si sufragerie

Iata cateva lucruri de care sa tineti cont atunci cand comandati mobila pentru apartamentul dumneavoastra:

  • Daca este un apartament micut, alegeti un mobilier cat mai simplu si in culori deschise;
  • Pentru a economisi spatiul si pentru ca sunt cat se poate de moderne, alegeti usile glisante pentru sifoniere;
  • Oglinzile fixate pe usile sifonierelor creeaza senzatia de spatiu si pun mult mai bine in valoare lumina, fiind totodata moderne, deci nu ezitati sa le folositi;
  • De mare efect si extrem de utile sunt corpurile de mobilier cu dubla functionalitate! Astfel, o masa care poate deveni un taburet, sau un dulap care ascunde un pat, pot fi alegeri perfecte pentru apartamentele mici unde se doreste economisirea spatiilor, dar si pentru camerele de tineret moderne!
  • Daca in apartamentul dumneavoastra sunt prezente nise intunecate, sa stiti ca ele sunt ideale pentru debarale sau dulapuri incastrate in perete, cu usi glisante pe care se pot fixa oglinzi!
  • Daca aveti un balcon sau o terasa, evitati sa le folositi ca spatii de depozitare, asa cum se procedeaza de obicei! Puneti-le corespunzator in valoare! Puteti sa optati pentru dulapuri realizate la comanda, cu usi glisante, frumoase, elegante si compartimentate special pentru a depozita diverse lucruri, borcane sau muraturi. Iar restul spatiului sa il amenajati si sa il luminati adecvat pentru a obtine un loc de relaxare unde sa va beti cafeaua dimineata, la rasarit.
  • Pentru bucatarie tendintele moderne cer ca obiectele de uz gospodaresc sa nu mai fie la vedere, ci cat mai bine ascunse in dulapuri, masti de mobilier si rafturi special proiectate. De mare efect sunt dulapurile de colt cu usi curbate.
  • Lumina nu se lasa nici ea la voia intamplarii, fiind extrem de importantanta pentru a crea un ambient placut si modern. In acest sens, multe obiecte de mobilier pot fi prevazute din comanda cu spoturi luminoase.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *