Apartament modern sau de lux – finisajele pot face diferenta!


Atunci cand dispunem de o suprafata generoasa de cel putin 160 mp, si, desigur, avem si fonduri suficiente pentru a folosi numai finisaje scumpe, inedite si de o calitate net superioara, mobilarea si aranjarea unui apartament modern si de lux poate deveni o adevarat arta!

De data aceasta vom avea nevoie de un designer de interioare cu experienta care sa fie capabil sa realizeze un decor modern si luxos care, totodata, sa fie cald si prietenos, potrivit pentru a fi locuit chiar si de o familie cu copii.

poza mobilier printat 2

Fiecare colt va fi cu atentie amenjat si gandit si nu se va lasa nimic la voia intamplarii! Se va tine desigur cont si de dorintele clientilor, de culorile si preferintele acestora, cautand in acelasi timp sa se pastreze un aer luminos, aerisit si primitor. Nu vor lipsi sticla, lemnul si piatra, decoratiunile din piele si, de ce nu, semineele! Mobilierul va fi cat mai putin, dar cat mai elegant si confortabil, corpurile de iluminat discret pozitionate, vor fi utile si usor de accesat. In open space-uri zonele de utilitati vor fi bine delimitate, eventual prin inaltarea podelei.

Finisaje de lux in zona open space a unui apartament modern

Exista tendinta de a folosi pentru podea o combinatie de lemn si piatra special finisata si de a renunta la gresie si marmura. Altfel spus, se doresc finisaje din materiale cat mai aproape de natura.

Peretii se pot decora cu obiecte de arta realizate si ele din lemn sau piele. Mobila din living room este una comoda si confortabila. Televizorul se poate incadra in perete eventual printr-o dubla functionalitate – aceea de televizor si de oglinda.

De mare efect sunt bibliotecile din rigips care, finisate cu atentie, capata mai degraba rol de decor decat de depozitare. Zona pentru servit masa se poate delimita prin inaltarea podelei si montarea unui perete discret de geam. Un semineu decorativ cu bioetanol pot face deliciul acestui open space!

Dormitor modern cu diverse influente

La mare cautare sunt in ultima vreme influentele asiatice, care presupun mobilarea minimala a dormitorului. Desi spatiul nu este o problema, in dormitorul cu influente asiatice se vor gasi doar cateva corpuri de mobilier, si anume – un pat mare, generos si confortabil, un fotoliu asezat intr-un colt al camerei, un taburet lung asezat la picioarele patului. Baia ajunge sa fie parte integrata in dormitor datorita peretilor despartitori moderni din sticla care devina mata prin apasarea unui buton.

Baie moderna cu finisaje de lux

Ce poate fi mai placut decat sa iesi din cada si sa pasesti pe o podea de lemn?! Baile moderne vin cu aceste finisaje de lux, incredibile, care inlocuiesc gresia cu lemn tratat special pentru a fi rezistent la apa.

baie alba cu parchet

O cada simpla, de mijloc, eventual asezata pe o zona cu pietre de rau, poate deveni atractia camerei de baie! Peretii de sticla despartitori atat intre baie si dormitor cat si intre cada si vasul de toaleta si care pot veveni mati printr-o simpla apasare de buton, fac parte din finisajele avangardiste de lux cu care ne putem intalni. Desigur, nu vor lipsi nici cabinele de dus cu spoturi luminoase, oglinzile mari care sa puna in valoare lumina si spatiul. Baile moderne cu influente asiatice au un plus de delicatete si gingasie, fiind bine acompaniate de prezenta orhideelor si a prosoapelor delicate.

Bucataria moderna cu finisaje de lux

In apartamentele moderne bucataria pare a ocupa cea mai mica arie, ea fiind limitata la strictul necesar. Incadrada in zona de open space ea este bine delimitata de prezenta unui corp de mobilier modern la care putem aseza cateva scaune inalte de bar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *